mardi 23 février 2010

Μετακινηση στο Παρισι

Το πιο συχνό εμπόδιο για ένα τουρίστα σε μια πόλη
20.000.000 περαστικών και κάτοικων καθε μέρα,
ηταν μεχρι την εμφανιση της πληροφορικης η μετακινηση στο Παρίσι...
Σήμερα όμως, ειναι πλέον πραγματικο παιχνιδάκι !
αν έχετε ήδη κλείσει το ξενοδοχείο σας , κλικαρετε στο μπανερακι της RATP , για να σας βγάλει κατευθειαν στην σελιδα , με την αναζήτησή σας !
Δεν έχετε παρά να κάνετε αντιγραφή/ επικοληση την διεύθυνση του ξενοδοχείου σας , αριστερά στο κουτακι και δεξιά , να βαλετε παλι με αντιγραφη/επικοληση , το μνημείο , καταστημα η αλλο αξιοθεατο [πρεπει να γνωριζετε την διευθυνση φυσικα ], επιλεγοντας τον τροπο που προτιματε να πάτε, αναμεσα στο tous les modes = ολοι οι τροποι , Ferre = σιδηροδρομος , RΕΡ, TRAM METRO, η Λεωφορειο και Τραμ [αφηστε το καλυτερα στην προεπιλογη ] καντε το ιδιο και για τη δεύτερη επιλογη [αφηστε το προεπιλεγμενο ] και πατηστε Rechercher για να σασ βγαλει χαρτη και διαδρομη ! Τυπωστε το για καθε ξεχωριστη διαδρομη σας και ειστε πλεον πανοπλοι να πατε οπου θελετε !
Με το που θα φτάσετε στο ξενοδοχείο σας , πεταχτειτε μεχρι ενα σταθμο ΜΕΤΡΟ η ΤΡΑΜ και με το αυτοματο μηχανακι η στο ταμείο , αγοραστε ενα PASS NAVIGO για μια βδομαδα η παραπανω αναλογα με τον χρονο παραμονης σας και αρχίστε την περιπετεια με ασφαλεια , ανεση και πραγματικά χαμηλο κοστος ! Μια καλή ιδεα θα ηταν επισης το ανοιχτο λεωφορειο [τυπου Λονδινου με 2 οροφους ] , για να πληρώσετε 7 ευρω την ημερα και να πατε οπου σας παει ανεβοκατεβαινοντας κατα βουληση σε ολα τα αξιοθεατα του Παρισιου!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire